Nyt Herre Viking Balder Vinterstøvler Med Foer Sort På Tilbud

Nyt Herre Viking Balder Vinterstøvler Med Foer Sort På Tilbud

  • Model: SKU 0258
  • 363 Antal på lager

796.0 DKK  439.1 DKK


Vælg venligst:Mængde:   

Uanset om den skal bruges i haven eller i bybilledet, er Balder en unisex-gummistøvle i moderne stil, der kan klare det hele.
Hele støvlen er fremstillet af naturgummi, som er elastisk, slidstærkt og vandtæt. En tekstureret snude øger fodbeskyttelsen. Støvlen er foret med hurtigttørrende polyester og har lærred i snuden, så der opnås bedre stabilitet. En udtagelig indlægssål giver hurtig tørring og polstring på hvert eneste skridt. Refleksbånd foroven på skaftet og rundt om sålen giver synlighed, når der er mørkt. Den unikke sål efterlader ingen mærker og har kraftigt mønster i flere retninger, som giver det bedste greb på våde fortove eller i mudderet.
Uanset om det regner, og uanset hvad aktiviteten er, er Balder en støvle, der leverer varen.Den 17. januar 1920 lagde grundlæggeren af Viking, Peter Mathias Røwde, den første hånd på sin gummifabrik i den norske by Askim. I Norges rå og fugtige klima realiserede han Viking gummistøvlens fremragende potentiale– og specielt tilpasset disse forhold blev 'Classic Rubber Boot' udviklet. I dag står Viking for kvalitet og vandtætte sko, der under udfordrende forhold i krævende terræns trodser naturens regler. Tilpasset Norges hårde klima, er Viking Footwear det første valg for alle, der ved regn, sne og is sikkert vil trodse naturens kræfter.