Klassisk Dame Pajar Cougar Dunfrakke Sort 2015/16 Outlet

Klassisk Dame Pajar Cougar Dunfrakke Sort 2015/16 Outlet

  • Model: SKU 1119
  • 324 Antal på lager

3,067.0 DKK  1,700.8 DKK


Vælg venligst:Klassisk Dame Pajar Cougar Dunfrakke Sort 2015/16 Outlet

Mængde:   

Model 15/16. En af Pajars mest solgte dunfrakker. Cougar modellen er syet let ind in taljen hvilket giver en flot silhuet trods det kraftige dunfyld. Det er en klassiker og et sikkert valg, hvis du ønsker en varm vinterfrakke (går ned til 30 graders frost).
Hætte i ægte pels. Inderpelsen er kanin og den smukke kant er coyote (ingen pels fra truet dyrearter). Pelsen kan knappes ud af hætten og hele hætten kan tages af frakken. Ydermere kan pels hætten lynes ned i midten. Frakken er i mat nylon med 2-vejs lynlåslukning. Lommer i siderne med trykknaplukning. Ligeledes trykknapper nederst på frakken for hel tillukning.
Kvaliteten er 100% nylon og foeret med 90% dun og 10% fjer. Ribkant for enden af ærmerne sikrer, at jakken slutter til rundt om håndledet. Jakken har desuden en PU-coating, som gør den vandafvisende. Stor hætte som skærmer i vind og slud. Hætten lukkes med lynlås.Canadiske Pajar er derfor den perfekte leverandør af vinterjakker til vores breddegrader. De forstår værdien af frakker som kan holde kroppen varm i selv den værste kulde og samtidigt holde dig tør på de mest regnfulde og blæsende dage.