Billige Herre Viking Bergen Gummistøvler Sort/Lime Tilbud

Billige Herre Viking Bergen Gummistøvler Sort/Lime Tilbud

  • Model: SKU 0259
  • 373 Antal på lager

765.3 DKK  425.2 DKK


Vælg venligst:Mængde:   

Bergen er en maskulin, mellemhøj støvle, der holder herrefødder tørre og sørger for, at de tager sig godt ud på våde ture rundt i bybilledet.
Med det stilrene design og en konstruktion i 100 procent naturgummi er Bergen yderst holdbar og modstandsdygtig over for ridser og slid. Elastiske paneler rundt om manchetten gør det nemmere at tage støvlen på. En nydesignet læst fjerner trykpunkterne og giver en tæt og sikker pasform, hvor der er plads til, at tæerne kan bevæge sig. Det indvendige polyesterfor er hurtigttørrende, og de ergonomiske indlægssåler har indbygget stødabsorbering, som giver øget komfort på lange gåture. Den formede gummisål med det robuste mønster giver et rigtig godt greb.
God pasform, funktion og stil - Bergen holder fødderne tørre og komfortable hele dagen.Den 17. januar 1920 lagde grundlæggeren af Viking, Peter Mathias Røwde, den første hånd på sin gummifabrik i den norske by Askim. I Norges rå og fugtige klima realiserede han Viking gummistøvlens fremragende potentiale– og specielt tilpasset disse forhold blev 'Classic Rubber Boot' udviklet. I dag står Viking for kvalitet og vandtætte sko, der under udfordrende forhold i krævende terræns trodser naturens regler. Tilpasset Norges hårde klima, er Viking Footwear det første valg for alle, der ved regn, sne og is sikkert vil trodse naturens kræfter.